Klientu centrs P.-Pk. 10-19 67 555 888

Grozs

Grozs ir tukšs

Atpakaļ

Tel. (Darba dienas 10-19):  67 555 888
Obligāts lauks

Šī funkcionalitāte ir pieejama tikai lietotājiem, kuri ir apstiprinājuši veiktspējas sīkdatņu lietošanu

Viedpulkstenis Band 6, Huawei

Viedpulkstenis Band 6, Huawei
  • Viedpulkstenis Band 6, Huawei
  • Viedpulkstenis Band 6, Huawei
  • Viedpulkstenis Band 6, Huawei
  • Viedpulkstenis Band 6, Huawei

Viedpulkstenis Band 6, Huawei

Preces kods: 55026633 Ražotājs: Huawei
49.99 €

Cena spēkā no līdz kamēr prece pieejama noliktavā

Šo produktu nav iespējams iegādāties!

Lieliska jauna aproce
HUAWEI Band 6 aprocei ir 1,47 collu AMOLED FullView ekrāns, kam ir par 148% lielāka displeja zona un šaurs ietvars ar 64% ekrāna un korpusa attiecību. To apvienojot ar 282 PPI augstas izšķirtspējas 194 x 368 displeju, iegūstam patiesi iespaidīgu plaukstas valkājamierīci.

Lasīt vairāk

Līdzīga prece

Saņemšanas iespējas Izvēlies sev piemērotu piegādes veidu

Atpakaļ

Vairāk datu
Ekrāna izmērs un lielā ekrāna un korpusa attiecība ne tikai izskatās lieliski, bet arī sniedz vairāk datu. Lielāki fotoattēli, vairāk treniņu statistikas un pastāvīga pulsa uzraudzība satriecoši detalizētā kvalitātē. Un intuitīvā četrvirzienu skārienekrāna vadība ļauj to visu brīvi pārskatīt.

 

Pielāgojams ekrāna dizains
Mainiet ekrāna dizainu atbilstoši savam noskaņojumam. HUAWEI Watch Face Store ir pieejams plašs ekrāna dizainu klāsts, kurā vienmēr atradīsiet kaut ko sev piemērotu. Mainiet ekrāna dizainu, vienkārši pavelkot, turklāt jūs pat varat izmantot savus fotoattēlus. Neaizmirstiet iestatīt savu labāko dizainu.

 

2 nedēļas ilgs akumulatora darbības laiks
Valkājamierīču pasaules izturības meistars – HUAWEI Band 6 nodrošina neticamu 14 dienu ilgu akumulatora darbības laiku standarta apstākļos un 10 dienu ilgu darbības laiku intensīvas lietošanas apstākļos. Pat ja akumulators izlādēsies, tas nesagādās lielas raizes, jo ar tikai 5 minūšu ilgu uzlādi ar magnētisko lādētāju pietiks 2 dienu lietošanai. Dzīve ir pārāk īsa, lai raizētos par niekiem.

 

Pulsa uzraudzība visu diennakti 7 dienas nedēļā
Pulsa uzraudzība ir viena no labākajām lietām, ko varat darīt savas fiziskās sagatavotības un veselības labā. TruSeenTM 4.0 pulsa uzraudzības tehnoloģija izmanto optisko objektīvu un uz mākslīgo intelektu balstītu datu apstrādi, lai precīzi uzraudzītu jūsu pulsu 24 stundas diennaktī. Jūs saņemsiet brīdinājumu, tiklīdz pulss nokritīsies zem vai paaugstināsies virs drošā līmeņa. Parūpējieties par savas sirds veselību.

 

SpO2 līmeņa uzraudzība visas dienas garumā
Hroniski zems skābekļa piesātinājums asinīs (SpO2) var izraisīt nogurumu, atmiņas zudumu un pat smadzeņu un sirds bojājumus. Tādēļ jūs noteikti vēlēsieties, lai šis līmenis vienmēr atrastos drošajā zonā. HUAWEI Band 6 ir iebūvēta SpO2 līmeņa noteikšanas sistēma, kas uzrauga skābekļa piesātinājumu asinīs visu diennakti 7 dienas nedēļā. Ja tas nokritīsies pārāk zemu, aproce sāks vibrēt, lai jūs varētu atvilkt elpu un atgūties.

 

TruRelaxTM stresa uzraudzība
Atbrīvojieties no stresa, nevis sadzīvojiet ar to. Uzraugiet savu stresa līmeni visas dienas garumā ar TruRelaxTM stresa uzraudzības sistēmu, un, kad tas kļūst pārāk augsts, izmantojiet iebūvēto elpošanas pamācību ceļvedi, lai nomierinātos un atgūtu fokusu. Sāciet ceļu uz mierīgāku dzīvi.

 

TruSleepTM 2.0 miega uzraudzība
Uzlabojiet miega kvalitāti. TruSleepTM 2.0 nosaka, kad esat nomodā, kā arī to, kad esat kādā no 4 dažādajiem miega stāvokļiem – dziļais miegs, seklais miegs, ātrais miegs un snauda. Ar uzlaboto 96,3% precizitāti tas reģistrē ne tikai miega ilgumu, bet arī miega kvalitāti. Tas palīdzēs noteikt 6 galvenās miega problēmas un sniegs jums vairāk nekā 200 miega uzlabošanas ieteikumu. Labas dienas pamatā ir labs miegs.

 

Menstruālā cikla uzraudzība
HUAWEI Band 6 ērtais kalendārs palīdzēs jums uzraudzīt menstruālos ciklus. Saņemiet diskrētus un savlaicīgus atgādinājumus par menstruāciju tuvošanos. Iejūtīgs un noderīgs palīgs uz jūsu plaukstas locītavas.

 

Sasniedziet jaunus mērķus
Sāciet dienu, izvirzot 3 dienas aktivitāšu mērķus – soļu skaitu, aktīvās stundas un aktivitātes ar vidēju līdz augstu intensitātes līmeni. HUAWEI Band 6 automātiski uzraudzīs jūsu progresu ar krāsainiem un skatienu piesaistošiem riņķiem. Saņemiet motivējošus atgādinājumus un paziņojumus par mērķu sasniegšanu. Pēc labi padarīta darba sajūta vienmēr ir lieliska.

 

Sportojiet ar atdevi
Veltiet visus spēkus sportošanai un ļaujiet HUAWEI Band 6 parūpēties par visu pārējo. Izvēlieties kādu no 96 dažādajiem vingrinājumu režīmiem un uzraugiet savu pulsu, patērēto kaloriju daudzumu un citus datus. Visus datus var saglabāt un analizēt viegli saprotamos grafikos, lai jūs varētu pārskatāmi apskatīt savu progresu un izvirzīt iedvesmojošus mērķus.

 

Personīgais palīgs
HUAWEI Band 6 nav tikai veselības un fizisko aktivitāšu uzraudzīšanas rīks – tas ir arī ļoti ērts veids, kā mijiedarboties ar tālruni. Apskatiet ienākošos zvanus un ziņojumus, saņemiet laika ziņas, kontrolējiet mūziku, kā arī uzņemiet fotoattēlus ar tālruņa kameru – tas viss ir ērti izdarāms no jūsu plaukstas locītavas.

Atpakaļ

  • Vispārīgie parametri

    ražotājs Huawei
    krāsa melna
    aizsardzības līmenis 5ATM
    maināma siksniņa
  • Pulkstenis

    pulksteņa tips Viedpulkstenis
  • Ekrāns

    ekrāna izmērs 1,47 "
    ekrāna izšķirtspēja
    194x368
  • Izmēri

    svars 18 g
    augstums 4,3 cm
    platums 2,54 cm
    dziļums 1,099 cm
  • Veselības un aktivitātes izsekošana

    mērīšana izmantojot plaukstas locītava
  • Funkcijas

    sensori žiroskops, akselerometrs

Atpakaļ

Preci var novērtēt tikai tie lietotāji, kuri ir veikuši pirkumu.

Iesniedzot atsauksmi, ievērojiet labās prakses noteikumus. Vairāk par atsauksmēm lasiet šeit.

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Pēc pirkuma veikšanas Jums būs iespēja dot savu ieguldījumu un pirmajam/pirmajai iesniegt savu atsauksmi par preci.